Lubuk Buat Pendapatan Pasif Online - Konfem Boleh Buat Punya!

Lubuk Buat Pendapatan Pasif Online - Konfem Boleh Buat Punya!

Satu ketika dahulu, saya terjumpa satu lubuk produk digital.

.

Saya dapatkan produk yang ada resell rights dan upload produk-produk tersebut ke laman web tersebut.

.

Macam magik, produk-produk yang saya upload ini terjual secara automatik, tanpa perlu saya buat sebarang promosi pun.

.

Kemudian, saya upload lagi dan lagi dan lagi.

.

Jualan pun terhasil lagi dan lagi dan lagi.

.

Memang itu amat menyeronokkan saya dan saya tak ingat sama ada saya pernah ajar orang tentang lubuk produk digital tersebut atau tidak.

.

Kini, laman web tersebut sudah tiada.

.

Maka, terputuslah sumber pendapatan pasif tersebut.

.

Tapi ini tidak bermakna lubuk untuk hasilkan pendapatan pasif dengan cara begini tidak wujud sekarang.

.

Berlawanan daripada apa yang anda fikirkan, ada semakin banyak lubuk untuk menghasilkan pendapatan pasif ini.

.

Saya bagi 1 contoh yang terbaik untuk anda pada kali ini.

.

KDP Amazon.

.

Anda cuma perlu upload manuskrip buku anda sahaja.

.

Semakin banyak manuskrip yang anda upload, semakin besar potensi untuk anda hasilkan pendapatan pasif melalui Amazon ini.

.

Dan lagi, Amazon bukannya syarikat kecil yang senang untuk gulung tikar.

.

Jadi, kebarangkalian untuk anda hasilkan pendapatan pasif untuk jangka masa panjang adalah besar.

.

Lagi pun... ini Amazon.com, kawan.

.

Satu dunia punya bisnes.

.

Pasaran pun super besar.

.

Rugi kalau kita pandang sebelah mata sahaja peluang ini.

.

Berapa banyak buku pula yang anda boleh terbitkan dalam 1 hari?

.

Sebanyak mana yang anda nak.

.

Gambar yang saya share di sini adalah sebahagian daripada 10 buku yang saya upload ke Amazon dalam 1 hari.

https://facebook.com/ZamriNanyan/posts/10225615862492856

 

Saya boleh upload lebih daripada itu tapi cukuplah untuk kerja santai-santai berisi ini - part time la katakan...

.

Dengan bantuan software dan ilmu yang mencukupi, tak mustahil jualan buku-buku anda akan semakin meningkat dari masa ke semasa.

.

Boleh dapat jualan ke dengan cuma upload manuskrip buku & tinggal aje di Amazon?

.

Boleh.

.

Itu yang selalu saya perolehi... upload & forget.  

.

Tapi Amazon juga sediakan pengiklanan berbayar.

.

Kalau tak cukup dengan upload & forget, anda boleh upload & advertise.

.

Easy.

.

Jadi, kalau anda masih sedang mencari kaedah untuk hasilkan pendapatan pasif di internet dan belum jumpa lagi yang padu, ini memang gerenti padu.

.

Syaratnya... anda kena belajar dahulu cara nak setup akaun KDP Amazon.

.

Lepas tu... rutinnya adalah cuma upload manuskrip buku anda sahaja.

.

Nak belajar?

.

Ini panduan daripada rakan saya, Faqimi Fauzi.

.

https://osini.co/AmazpreneurBlueprint

.

Panduan buat duit dengan Amazon saya belum terbit lagi.

.

Tapi bila dah terbit nanti pun saya akan tetap sarankan anda dapatkan Amazpreneur Blueprint ini juga.

.

Go create your passive income.

.

Kerja sekali, dapat berkali-kali.

.